In het verlengde van de winkel hebben we een restaurant met ruim 30 zitplaatsen waar de gasten een ruime keuze hebben van de menukaart. Onder het genot van een drankje, zowel niet-alcoholisch als ook alcoholisch, kunt u genieten van het lekkerste uit de zee wat bereid wordt door onze koks.

Ons restaurant wordt ook gebruikt voor het houden van een bedrijfsbijeenkomst of vergadering. Hierbij kunnen wij dan de catering verzorgen of even een snack tussendoor. Een lekkere gezonde lunch met uw collega’s? Daarvoor draaien wij onze hand niet om en kunnen we ook iets speciaals voor u samenstellen. Van eenvoudig tot zeer luxe.

feesten en partijen catering in den helder

Onze vismenu’s en uitgebreide visschotels zijn beroemd in Den Helder en worden al standaard voor menig feest of bijeenkomst besteld. Een haringparty bij u op het bedrijf? Geen probleem! Gebruik ons contactformulier om uw wensen kenbaar te maken en wij regelen de rest. Genieten maar!

GOED ALTERNATIEF OM THUIS TE GENIETEN!

Door de  overheidsmaatregelen die  gelden i.v.m. Covid-19 kunt  u een bezoek aan ons restaurant wellicht anders ervaren.Wij ontvangen u met dezelfde gastvrijheid zoals u dat van ons gewend bent..

U kunt uiteraard ook thuis genieten van onze specialiteiten. Kijk onder ONLINE BESTELLEN en wij bezorgen uw maaltijd of visschotel  bij u thuis.

Boon Viswereld restaurant